vineri, 14 noiembrie 2008

CAMPANIE

Ati observat probabil, era aproapte inevitabil si chiar imposibil sa nu o faceti, diferitele "moace", de un anumit gen de "inteligenti", plasate pe blocuri , afise publicitare, "tzarcuri de fier", garduri, vitrine.toalete publice etc etc.... Mi se face la propriu, scarba sa le vad dantura sclipitoare, concurand parca la o reclama pentru pasta de dinti, mi se face scarba de strategia de marketing, de "creierul" intregii batai de joc a Campaniei electorale... Ce sa facem, cum sa facem...? EVRIK:FANFARA CANTA si noi , impartim fluturasi intr-o adanca punga goala portocalie. Greseala: Fanfara iti canta pe ultimul drum femeie!!! nu sa faci tu propaganda !!!Si alti doi imbecili...dupa ce au avut un vis profetic, sau probabil au fost sfatuiti de marea imbecilime de la PARTID, tot in urma unui vis profetic, s-au gandit ca numerele de telefon..mobile, vor atrage masa retardata facand-o sa cada prada unui gand absolut stupid, si ei absolut hipnotizati ce vor gandi:"uite-i! ei sunt...nu ascund nimic, ne dau si numerele personale de telefon...astia DA oameni...".
Si mai e o fufa trecuta de varsta a treia...zbarcita, peste tot..., care "pozeaza". Da...pozeaza...in diferite ipostaze, ideea de baza: MODA! CUM NE IMBRACAM CU BUN GUST IN FUNCTIE DE VARSTA...asta am inteles eu dupa ce muierea asta, pozeaza la camasa si bolero..asa tineresc avand bieneinteles un nenorocit de mesaj...de nevoie...: "INAINTE DE TOATE MERITI UN SALARIU MAI BUN" :)))) da da da de parca poti tu sa garantezi asta.... ( nici daca erai mai tanara si nu mai aveai atata gelatina, nu te-as fi crezut ). Apoi aceelasi trup cu mireasma de tamaie imbaracat mai trist...asa, batranesc cu un mesaj..tot de nevoie..hai sa fie si la asta..: "TU MERITI O PENSIE MAI BUNA"..EU: aceeasi parere... Totusi de ce atata truda, nu avea nevoie de un astfel de mesaj....in atatea ipostaze..cu totii stim ca oricum are muuult mai muulte fetze...nu ii trebuia acoperire "dupa trend".
Bun...omul nu partidul..:)))) Pai cum..??:))) parca ii si vad " hai sa il sprijinim pe cutarescu....ei, la o adunare pe inserat, la o sticluta de nu stiu ce vin....avand fiecare in cap PLANUL....stiti voi...
Si au inceput sa se certe intre ei...:)))) BAI EU ZIC SA VA OMORATI...sa va luati unuii altora pacatele...ce poate fi mai fumos...: masacru intre politicieni: ORGASM!!!!
NOI CU VOI, EI CU EI ....:)))) HAHAHAHAHAH... aici se ajunge cand esti maaare om..asa pe fata, bravo! ati inceput sa va deconspiratii unui pe altii. Ce bine era daca mai exista duelul... pacat...Direct un glont in frunte..nu conteaza din partea cui pentru cine anume...trebuia totusi sa existe o reactie in lant. Glontul in frunte, ei cazuti pe spate, la propriu, in costum si pantofii lacuiti, morti cu gura deschisa lasand la vedere dantura impecabila. ORGASM NR. 2!!!!
Apocalipsa e aproape pe sfarsite....mi-e si scarba sa mai scriu ..........

Niciun comentariu: